Dette Flotte HVAC-Rådet Bør Ikke Gå Glipp Av!

Det er ikke mange som ser frem til en varmeapparat eller klimaanlegg som ikke fungerer. Fordi HVAC -systemet i hjemmet ditt er avgjørende for familiens komfort, må du ta vare på det ordentlig. Følgende tips kan hjelpe deg, så les videre!

Hvis du vil at klimaanlegget skal fungere effektivt, må du bytte eller rengjøre luftfilteret en gang i måneden. Sjekk brukerhåndboken på klimaanlegget for instruksjoner om hvordan du rengjør filteret. Aldri kjør enheten når filteret er fjernet, og la filteret tørke før du setter det på plass igjen.

Hvis du vil vite mer om effektiv oppvarming eller kjøling av hjemmet ditt, kan du gå online og laste ned ENERGY STAR -guiden. Den gir informasjon for huseiere for å lære mer om hvordan de kan spare penger, samtidig som de holder hjemmet sitt komfortabelt hele året, så det er verdig klar.

For å unngå problemer med klimaanlegget, må du holde all vegetasjon minst to meter unna utendørsenheten. Enheten skal være fri for vegetasjon på alle sider og over. Når du klipper plenen, må du rette gressklippet vekk fra klimaanlegget. Dette forhindrer at gress kommer inn i klimaanlegget og gjør at det ikke fungerer som det skal.

Hvis du for øyeblikket har en manuell termostat, bør du vurdere å installere en programmerbar. Du kan stille inn systemet for forskjellige temperaturer avhengig av tid på dagen og om noen er hjemme. Du kan også angi øvre og nedre temperaturinnstillinger for å tillate et behagelig temperaturområde, slik at oppvarming og kjøling ikke kommer i gang når det ikke er nødvendig.

Bruk et VVS -selskap som har vært i virksomhet en stund. Jo eldre de er, jo mer sannsynlig er det for deg å finne ut historien deres, noe som vil hjelpe deg med å måle kvaliteten. Å ansette en nyere entreprenør kan ta en betydelig risiko.

Enten du har et klimaanlegg i et vindu eller utenfor hjemmet ditt, sørg for å holde det i skyggen. Jo kjøligere luften rundt den, og jo kjøligere selve kondensatoren er, desto lettere vil det også være å holde luften inne i huset kjølig.

Hold kondensatorene fri for hindringer i nærheten. Hold planter, gjerder, til og med busker tilbake og vekk fra enheten. To fot er en god minimumsavstand den bør ha fra alt, inkludert vegger, men jo mer plass du gir den til å puste, jo bedre vil den fungere og mindre sannsynlig er det å mislykkes.

Sørg for at VVS -entreprenøren du planlegger å ansette ikke bruker underleverandører til å utføre arbeidet sitt. Mange bruker dette som en unnskyldning for å slippe sitt ansvar i tilfelle noe går galt når systemet blir jobbet med. Tillat dette bare hvis det er et notat i kontrakten om hva som vil skje hvis det er et problem.

Disse forslagene hjelper deg med å vedlikeholde systemet ditt. Det er frustrerende å komme hjem etter en lang dag for å finne ut at systemet ikke fungerer. Å tenke på reparasjonskostnadene gjør ting enda verre. Men å bruke tipsene som er gitt her, vil redusere sjansene for at ting skjer. Husk disse tipsene, og hold systemet i toppform.

HVAC-Suksess Er Innenfor Din Grep

Post navigation