HVAC Er Enkelt Med Denne Guiden

Når HVAC er noe du vil lære om, vil du sannsynligvis finne at det er mye informasjon der ute. Kanskje det forvirrer deg fordi all informasjon er på forskjellige steder. Denne artikkelen har samlet det som må være kjent om dette, slik at du ikke trenger å fortsette å søke.

Hvis du vil at klimaanlegget skal fungere effektivt, må du bytte eller rengjøre luftfilteret en gang i måneden. Sjekk brukerhåndboken på klimaanlegget for instruksjoner om hvordan du rengjør filteret. Aldri kjør enheten når filteret er fjernet, og la filteret tørke før du setter det på plass igjen.

Hvis du har utvendige kondensatorenheter, må du sørge for regelmessig rengjøring av rusk som bygger seg opp. Fallende blader og vind eller regn kan føre til at rusk reduserer enhetens effektivitet. Det kan bli overopphetet, noe som vil forårsake problemer med hele systemet.

Når det er mulig, prøv å skygge kompressorenheten utenfor. Luften på et sted som er skyggelagt er vanligvis fem til seks grader kjøligere enn luften rundt. Klimaanlegget ditt vil være opptil ti prosent mer effektivt hvis det er skygge skikkelig i sommermånedene.

Hvis du er usikker på hvilken HVAC -entreprenør du skal ringe når du opplever en utstyrssvikt, ta deg tid til å be venner og familie om personlige anbefalinger. Ved å gjøre dette, vil du kunne føle deg mer trygg på valget du tar, fordi du vil få meninger fra folk du allerede kjenner til å være pålitelige.

For å hjelpe deg med å velge en god HVAC -entreprenør, må du undersøke en rekke forskjellige selskaper. Å sjekke med BBB er en god idé, og det er å sjekke anmeldelser på nettet for å se erfaringene som andre kunder har hatt med et selskap. Ta disse trinnene for å sikre at du gjør kloke valg.

Hold kondensatorene fri for hindringer i nærheten. Hold planter, gjerder, til og med busker tilbake og vekk fra enheten. To fot er en god minimumsavstand den bør ha fra alt, inkludert vegger, men jo mer plass du gir den til å puste, jo bedre vil den fungere og mindre sannsynlig er det å mislykkes.

Leter du etter en effektiv måte å kjøle hjemmet ditt på? Vurder å installere en fordampningskjøler i hele huset. De bruker vann til å avkjøle luft i stedet for tradisjonelle kjemiske kjølevæsker, og bruker tonn mindre energi på å kjøle hjemmet ditt enn de andre enhetene. Når det er sagt, fungerer de best i tørt klima og ikke i det fuktige.

Hvis du bor i et varmt klima, ikke bruk tape på HVAC. Det bare tørker ut og faller av, og etterlater deg med lekkasjer overalt. Bruk i stedet tettemasse for å dekke hull eller hull i kanalarbeidet, og du vil holde hjemmet ditt komfortabelt hele året.

Nå kan du se at du enkelt kan lære om HVAC når du kjenner noen tips først. Forhåpentligvis er denne guiden noe som har lært deg alt du trenger å vite når du starter. Hvis du fortsatt har spørsmål, må du undersøke enda mer!

HVAC Success Is Within Your Grasp