HVAC-Kjøpsråd Er Enkle Å Forstå

For å få et lykkelig hjem vil du aldri la HVAC -systemet gå dårlig. Så det beste du kan gjøre er å ha en som fungerer som den skal. Alle på et tidspunkt håndterer HVAC -problemer, men det trenger ikke å være dårlig hvis du forstår hvordan du holder det i god form. Nedenfor finner du nyttige HVAC -tips, så fortsett.

Når entreprenøren kommer for å fikse enheten eller installere en ny, bør han gå rundt i huset ditt og undersøke hva som skjer med ditt nåværende oppsett. De bør lete etter hvor mye isolasjon du har, hvor vinduene dine er og hvilken kvalitet de er og mer.

Et VVS -system er en veldig dyr investering. Det er derfor du bør surfe litt før du kjøper systemet. Prøv å finne et godt salg, slik at du kan få systemet ditt til en rabatt. Ta en titt på et par sider før du tar en beslutning. Et flott nettsted å begynne på er www.energystar.gov.

Når du har en utendørs enhet, sørg for å holde alle planter, blomster, busker og trær minst to meter fra den. Alt som vokser inne i det, enten over bakken eller til og med røtter under jorda, kan blokkere det og få det til å bryte. Gi det litt pusterom.

Hvis viftekondensatoren har oljeporter, må du smøre den en gang i året. Du vil se gummi- eller metallkapsler som dekker portene. Velg en SAE 20-olje som er lett og ikke-vaskemiddel, og legg 10 dråper eller mindre i hver port, slik at den ikke overfylles.

Sørg for at entreprenøren gir en hjemmevurdering. Ikke alle HVAC -løsninger er for alle. Hjemmet ditt kan ha spesielle behov for oppvarming og kjøling. Entreprenøren bør gå rundt i rommet ditt for å bedømme hva som er best. Hvis de ikke er sikker på å be om en.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut om HVAC -systemet ditt må repareres eller må byttes ut. Hvis systemet ditt ofte bryter sammen, alltid slås på eller av av seg selv, eller hvis regningene dine er for høye, kan det lønne seg å få det erstattet. Ellers kan små ting bare fikses.

For å kjøle hjemmet ditt billig kan du skru opp temperaturen. Hvis du tar et par dusjer om dagen eller bare drikker kaldt isvann, vil du oppdage at du sparer mye penger på strømregningene dine ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig hjemme.

Regelmessig vedlikehold av enheten din bør utføres årlig. En VVS -spesialist vil inspisere hele systemet, inkludert olje, motor og kanaler. Dette sikrer at systemet fungerer jevnt.

Riktig HVAC -vedlikehold er nøkkelen til at det skal vare lenge. Ikke bli offer for et defekt HVAC -system, bruk tipsene her for å holde det jevnt i lang tid. Med gode tips som disse, er det ingen grunn til at din HVAC kan gi deg mange års liv i et komfortabelt miljø.

HVAC-Suksess Er Innenfor Din Grep

Post navigation