Hvordan Finne Stor Suksess Med HVAC

Det er alltid den varmeste eller kaldeste dagen når HVAC mislykkes. Å lære om HVAC-systemet ditt vil hjelpe deg med å velge riktig person til å reparere det. Fortsett å lese for noen gode tips.

Kontroller at du kontrollerer filtrene i klimaanlegget. Dette er viktig fordi å sjekke filtrene dine kan utgjøre forskjellen mellom rimelige reparasjoner og dyrere nedover linjen. Prøv å sette den inn i den månedlige tidsplanen din, slik at du ikke glemmer å sjekke filtrene regelmessig.

Hvis du må ansette noen for å hjelpe deg med HVAC-systemet ditt, må du lære om alle kravene staten din har lovfestet angående lisensiering og forsikring. Du må kunne spørre alle du planlegger å ansette hvis de oppfyller disse kravene før du ansetter dem.

Hvis det oppstår problemer med HVAC-systemet, må du kontrollere hele huset før du kontakter noen for å komme for reparasjoner. Vet hvilken del av huset er kaldt og som er varmt. Den kunnskapen kan hjelpe teknikeren med å finne ut hva som skjer.

Før sommeren bør du rengjøre kondensatorviftens blader og spoler. Bortsett fra når du gjør overfladisk rengjøring, må du alltid sørge for at strømmen er slått av på enheten. Rengjør eventuelle blader eller rester fra den eksterne kondensatorenheten.

En av de viktigste tingene å vurdere når du kjøper et nytt varme- og kjølesystem er produsentens garanti. Boenhetene har en rekke garantier. Velg en med lang garanti for maksimale langsiktige besparelser. Generelt anbefales det at huseiere bør kjøpe den utvidede garantien hvis man tilbys.

Hvis fordamperspolen, som finnes inne i hjemmet ditt, blir skitten, vil enheten miste effektiviteten. Bare sett av frontpanelet på ovnen og sjekk for å se at spolen er tørr. Bruk et børstetilbehør på et vakuum til å rengjøre spolen forsiktig av støv eller annet rusk.

Hvis du har vifter på plass for å gjøre HVAC mer effektiv, må du sørge for at de svinger i riktig retning. De bør skyve luft nedover over folk i rommet for å bidra til å kjøle huden. Hvis det blåser oppover, alt det gjør er å skyve varm luft inn i rommet.

En investering i en smart termostat kommer virkelig til å spare deg for penger. Du kan programmere den til å slå den av og på ved visse temperaturer eller tider, slik at du kan sikre at klimaanlegget eller varmeapparatet ikke går når det ikke trenger å være, og sparer deg for massevis.

Forsikre deg om at HVAC-entreprenøren du planlegger å ansette, ikke bruker underleverandører til å gjøre sitt arbeid. Mange bruker dette som en unnskyldning for å unnvike sitt ansvar i tilfelle noe går galt når systemet ditt blir jobbet med. Bare tillat dette hvis det er en merknad i kontrakten om hva som vil skje hvis det er et problem.

Ideen om å måtte ansette en HVAC-profesjonell kan virke skremmende hvis du ikke har riktig kunnskap. Men det er ikke så vanskelig med gode råd. Nå bør du føle deg mye mer bemyndiget om å håndtere problemer når de oppstår.

Post navigation