Hvordan Finne Stor Suksess Med HVAC

Når det gjelder valg av et HVAC -system, er det mange beslutninger som skal tas. Selv om du ofte kan stole på veiledningen til en utdannet profesjonell, er det godt å ha en grunnleggende kunnskap om deg selv, slik at du er komfortabel i å vite at du ikke kjøper for mye. Denne artikkelen inneholder noen grunnleggende om HVAC som vil hjelpe deg med å bli en utdannet kjøper.

Når du begynner å ringe for å få noen til å hjelpe med HVAC -systemet, er det en god idé å vite hvilket system du har før den telefonsamtalen. Kjenn merkenavnet og modellnummeret. Det er også nyttig å ha vedlikeholdshistorikken. Deretter vil du være klar til å fortelle entreprenøren hva de trenger å vite.

Se etter tilbud og rabatter på HVAC -systemet du har installert. Mange ENERGY STAR -enheter har store rabatter, enten fra ditt lokale forsyningsselskap eller fra regjeringen selv. Undersøk alternativene dine, da det kan spare deg for hundrevis eller tusenvis av dollar på installasjonskostnadene.

Se etter rabatter der det er mulig. HVAC -systemer kan være ganske kostbare, så du vil oppsøke rabatter og tilbud som kan være der ute. Når du handler, spør om aktuelle tilbud og se etter rabatter knyttet til ENERGY STAR -samsvar. Begge kan spare deg for mye penger.

Når du velger et sted for en utendørs kompressor, velger du et skyggefullt område, hvis mulig. Når enheten kommer inn kald luft, trenger den ikke å jobbe så hardt for å avkjøle luften som den flytter den inn, noe som øker effektiviteten.

Sørg for at entreprenøren gir en hjemmevurdering. Ikke alle HVAC -løsninger er for alle. Hjemmet ditt kan ha spesielle behov for oppvarming og kjøling. Entreprenøren bør gå rundt i rommet ditt for å bedømme hva som er best. Hvis de ikke er sikker på å be om en.

Når du ikke lenger bruker utendørs klimaanlegg, må du sørge for å beskytte det med et tett deksel. Dette vil holde den fri for rusk, frost og snø, slik at du får en arbeidsenhet når våren kommer og du er klar til å avdekke den og bruke den igjen.

Når det blir kaldt ute, bør utendørskondensatoren slås av. Hvis temperaturen synker til under 60 grader, risikerer du skade på enheten hvis du lar den stå på. Dette hjelper systemet til å vare mye lenger og må repareres sjeldnere.

Hvis du vil betale for mindre strømforbruk, bør du vurdere å installere et HVAC-spesifikt solcellepanelsystem. En slik installasjon utnytter solens kraft direkte for din oppvarming og klimaanlegg. Men ikke bekymre deg; du kan sette inn en bryter som automatisk kobles til strømnettet de dagene det ikke er nok sol.

Å kjøpe en HVAC er vanligvis forvirrende, men du er nå bevæpnet med informasjonen du trenger. Bruk den når du diskuterer valgene dine med en profesjonell for å gjøre kjøpsprosessen enklere og sluttresultatet du er fornøyd med. Dette vil bidra til å gjøre hjemmet ditt behagelig hele året.

HVAC-Suksess Er Innenfor Din Grep

Post navigation